tirsdag 9. desember 2008

Jungelblogg


Mowgli sammen med apene.

Jeg synes at Asfaltjungelen er en morsom og god tolkning av Rudyard Kiplings Jungelboken. Der Mowgli før levde blant ulvene i jungelen, lever han nå sammen en ulveflokk i storbyen. Rent bortsett fra dette møter vi alle de kjente figurene, Ka, Baghera, Shere Khan og Baloo.

Jeg ble først litt skuffet over at dyrene fortsatt var i motsetning til forskjellige typer mennesker slik jeg hadde ventet at de skulle være. Det viste seg derimot de på en veldig god måte hadde fått med begge deler. Apene var nemlig ikke bare aper, de var veldig overlegne og hadde fedre med mye penger, vel, bananer i dette tilfellet. Jeg synes at apene var de mest morsomme karakterene vi møtte i hele stykket. Det kommer nok av at de var veldig like de 'sossene' vi kjenner.

Det var mye god dans i stykket. Det virket som om dansen også tilførte litt 'action' og gjord alt litt mer spennende, som for eksempel da Mowgli slåss mot Shere Khan.

Stykket var satt opp av Det norske Teater og hvis du vil vite mer om stykket kan du gå på hjemmesiden deres her: Det Norske Teater

(Bildet er hentet fra Det Norske Teater sin hjemmeside, Det Norske Teater

Ingen kommentarer: